Hesap ve Veri Silme

Cebinden Eve hesabınızı ve tüm verilerinizi istediğiniz zaman silebilirsiniz.

Uygulama içinden (anında)

  1. Cebinden Eve'yi açın ve hesabınızla giriş yapın.
  2. Sağ üstteki hesap simgesine dokunun.
  3. Hesabımı sil'e dokunun ve onaylayın (güvenlik için şifreniz ya da Google hesabınızla doğrulama istenir).

E-posta ile

Uygulama'ya erişemiyorsanız, hesabınıza kayıtlı e-posta adresinizden info@cebindeneve.com adresine “Hesap silme talebi” konulu bir e-posta gönderin. Talebiniz en geç 30 gün içinde tamamlanır.

Silinen veriler

Bu veriler kalıcı olarak silinir ve geri getirilemez. Kimliğinizle ilişkilendirilmeyen toplu istatistikler (ör. toplam ziyaret sayısı) ile hesap bağlantısı olmadan gönderilmiş geri bildirim mesajları en fazla 2 yıl saklanabilir.